• Lumea a cunoscut mulți supereroi.

  • Dar nici măcar un singur super[B]erou.

  • Până acum.

  • Toni Bega e numele său. Și este român.

  • Iar ca român, a inventat stiloul. Insulina. Avionul cu reacție.

  • Și caloriferul.

  • Toni Bega, super[B]eroul din Carpați, invită românul din tine să vă faceți împreună de bâlci. Ca să nu vă doară neam la gâlci.

Ce a scris Toni

Și mai cu seamă cât

Laser, frate!

O fostă vedetă de televiziune moare în plină stradă. Are un furuncul uriaș în vârful nasului și o carte de vizită misterioasă în buzunar. Prima persoană care ajunge la ea să vadă ce i s-a întâmplat câștigă premiul întâi cu coroniță mortuară la concursul "curioșii mor repede".

Apoi totul o ia razna.

Un dric pe nume Ferdinand. O casă stranie pe malul lacului Mogoșoaia. Un savant nebun. Un iepuraș de pluș. Vizita la București a Președintelui Statelor Unite ale Americii și a Primei Doamne. Și multă, foarte multă adrenalină!

111 Numărul Fierei

Din satele aflate în jurul unui castel misterios din Transilvania încep să dispară copii. Cât ai clipi, ies pe piață zvonuri ridicătoare de podoabă capilară despre vampiri, ritualuri vrăjitorești, strigoi și combinații de trei luate câte două din acestea.

Pentru a investiga chestiunea, la fața speriată a locului sosește unicul, irepetabilul și superbul Toni Bega, însoțit de nea Gigi, celebrul taximetrist bucureștean. Iar realitatea se dovedește a fi mult mai complexă și mult, mult mai sărită de pe fix.

Un thriller polițist cu un ritm trepidant, a cărui acțiune se desfășoară pe parcursul a numai 20 de ore, presărat cu scene de un haz nebun.

Divertisment pentru doi încornorați și cvartet de coarde

O invenție misterioasă, veche de aproape un secol, dispare dintr-un muzeu bucureștean. O zi mai târziu, Sfinxul din Bucegi decide că e timpul să o șteargă din peisaj. Un telefon de la Președintele României și înalte rațiuni de stat îl pun pe Toni Bega pe urmele tărășeniei. Și se stârnește un iureș cum nu s-a mai pomenit de la Ghilgameș încoace.

Al treilea roman din serie îl poartă pe cititor pe ruta București - Zürich - Dubai - Bușteni, de-a lungul căreia se întâmplă niște chestii ultra-begaoase. Comoara de lângă lacul Zürich. Nițică plajă la Burj Khalifa din Dubai. Scene de groază la Cabana Babele din Bucegi. Într-un cuvânt, “Divertisment” la greu.

Moroneții

Lumea satului românesc este plină de culoare. Fuchsia.

Vino să o descoperi, alături de Toni, nea Gigi și tanti Mitza, porniți într-o nouă cursă contra-cronometru. De data aceasta, pentru a răspunde la o întrebare foarte simplă: unde Fu când nu Fu?

Ce spun despre Toni cei ce l-au citit pe bune

Și mai ales pentru cât

  • Toni Bega îmi aduce pe undeva aminte de Veronica Micle. Nu atât ca sex, ci mai cu seamă ca talent în bucle.

    Mihai Eminescu

  • Amu, oi fi scris eu ceva povești la viața mea, dar nimic comparabil cu zvâcul dintre coperțile viu colorate ale cărților bădiței Toni.

    Ion Creangă

  • Am citit pe nerăsuflate toate aceste pagini scrise cu vână de nenea Toniță. Mi-au plăcut enorm, că puteai să mărești oricât voiai fontul pe tabletă.

    Ion Luca Caragiale

  • Domnul Toni Bega are un simț al ritmului extraordinar. Am rămas mut de admirație când l-am auzit cântând "Treceți batalioane române Carpații".

    Liviu Rebreanu

  • Conu Bega este un scriitor mai mare decât mine. Cu doar 2 microni, dar orișicâtuși, mărimea a contat mereu la toți și în toate.

    Mihai Sadoveanu